69+ Apple Watch Pictograms Vers

69+ Apple Watch Pictograms Vers. Apple icoon van blauwgroen waterdruppel. De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld. Een belangrijk onderdeel van de apple watch zijn meldingen. Dit pictogram verdwijnt zodra het weer verbinding krijgt en wordt vervangen door de groene stippen zoals hierboven. Het blauwe hangslot betekent dat je apple watch op slot zit.

3713223

Beste 3713223

De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld. Tik op de apple watch op het pictogram i. Het verdwijnt als je het horloge ontgrendelt. Het opnieuw koppelen van uw apple watch is eenvoudig en duurt slechts enkele ogenblikken.

Het blauwe hangslot betekent dat je apple watch op slot zit.

Het blauwe druppelpictogram geeft de waterslotfunctie aan. Volg de instructies op het scherm, inclusief het selecteren van uw taal, totdat u bij de knop koppelen starten komt. Het opnieuw koppelen van uw apple watch is eenvoudig en duurt slechts enkele ogenblikken. Dit is echter eenvoudig op te lossen. Tik op de iphone op apple watch handmatig koppelen onder het venster om de code te scannen. Daar ziet u het pictogram met de rode stip en een paar andere. De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld.

3713223

Een belangrijk onderdeel van de apple watch zijn meldingen. Volg de instructies op het scherm, inclusief het selecteren van uw taal, totdat u bij de knop koppelen starten komt. Daar ziet u het pictogram met de rode stip en een paar andere.. Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet.

Popular posts from this blog

3D Visual Merchandising

Dining Table 3D Sketchup